5napos bérlet – 5 hónapos részletfizetéssel

Szeretnél mindenképp reszt venni a 2019-es VOLTon, de inkább részletekben fizetnéd ki belépődet? Nincs akadálya, a 5napos bérletedet ugyanis 5hónapos részletfizetéssel is megvásárolhatod.

Nézzük a lépéseket:

  1. lépés: A 5napos bérlet – 5 hónapos részletfizetéssel egy külön termék a webshopban, , kérjük, csak akkor válaszd ezt a terméket, ha valóban 5 részletben szeretnéd megvásárolni. A terméket itt találod.
  2. lépés: Ha a 5napos bérlet – 5 hónapos részletfizetéssel terméket választod, a vásárláskor az első részlet és a kezelési költség kerül levonásra a tranzakció során.
  3. lépés: A sikeres tranzakciót követően a hátralevő 4, 3 vagy 2 fizetési részlet havonta kerül majd levonásra bankkártyádról.
     
  4. lépés: Ha bármilyen okból kifolyólag sikertelen a részlet levonása, 2 emlékeztető e-mailt küldünk majd a további lépések előtt.
     
  5. lépés: ha minden tranzakció sikeresen megtörténik, letölthetővé válik 5napos VOLT bérleted.

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy a részletfizetés gyakoriságát és annak összegét nem lehet módosítani.

Kérjük, azt is vedd figyelembe, hogy ezek csak iránymutatások, a vásárlás jogi és felhasználási feltételei az ÁSZF-ben érhetőek el itt. .

Mi történik, ha meggondolod magad?
A vásárlás megszakításához kérjük írj e-mailt a címre. Az első részlet teljesítését követően és az utolsó részlet teljesítése előtt a Jegyvásárlónak lehetősége van a részletfizetéssel érintett vásárlástól elállni a jegy@sziget.hu email-címre küldött levéllel, amely esetben a Jegyvásárló az első részlet összegét elveszíti – részletek az ÁSZF-ben.

Mi történik, ha nem tudod kifizetni mind az 5 részletet?
Amennyiben valamely részlet fedezete esedékességkor a megadott bankkártyán nem áll rendelkezésre, úgy a Sziget erről tájékoztató levelet küld, és három nap elteltével a bankkártya megterhelésére újabb kísérletet tesz. Amennyiben a második kísérlet is eredménytelen, úgy a Sziget újabb tájékoztató levelet küld, és három nap elteltével a bankkártya (vagy az újonnan megadott bankkártya) megterhelésére újabb kísérletet tesz. A harmadik sikertelen kísérlet esetén a vásárlási tranzakciótól a Sziget jogosulttá válik elállni. Ez esetben a Jegyvásárló az első részlet összegét elveszíti. Részletek az ÁSZF-ben..

Ha bármilyen kérdésed van még az 5napos bérlet – 5 hónapos részletfizetéssel kapcsolatban, kérjük írj e-mailt a  címre.