A jegyvásárlókat érintő általános információk a fesztivál elmaradásával kapcsolatban

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Telekom VOLT Fesztivált nem rendezhetjük meg.

A megvásárolt Telekom VOLT Fesztivál 2020 belépők és fesztivál extrák (szállás, szolgáltatások, stb.) automatikusan érvényesek lesznek a következő évben és nekünk nagyon sokat jelent, ha jövőre együtt fesztiválozhatunk veled! Ez esetben nincs semmilyen további teendőd és jegyed megtartása semmilyen plusz költséggel nem jár. Így garantált helyed van a 2021-es Telekom VOLT Fesztiválon, és nincs más dolgod, mint visszaszámolni a napokat a jövő évi fesztiválig!

Ha még több rugalmasságra vágysz, természetesen lehetőséged van a jegyeid értékének visszatérítésére is. Mostantól visszaigényelheted belépőd és az egyéb fesztivál extrák értékét (szállás, szolgáltatások, stb.), amelynek egyenlege a fesztivál fiókodban fog megjelenni. Fesztivál fiók létrehozásához kattints IDE. A visszaigényelt egyenleg sorsáról te dönthetsz a fesztivál fiókodban, felhasználhatod fesztiválbelépő, illetve egyéb fesztivál extrák (szállás vagy akár fogyasztási egyenleg) vásárlására a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválra vagy a másik két általunk rendezett fesztivál egyikére: Sziget Fesztivál, Balaton Sound. Így nyugodtan megvárhatod a jövő évi fesztiválinfókat (dátum, fellépők) mielőtt döntést hozol.

Természetesen dönthetsz úgy is, hogy az egyenlegedet nem használod fel és inkább a jegy visszatérítés lehetőségét választod. Ehhez hozd létre fesztivál fiókodat ITT, és kérjük olvasd el a refund info oldalt vagy a GYIK-et, ha bármilyen kérdésed lenne.