Információk a jegy visszatérítésről

Az alábbiakban minden fontos információt megtalálsz a jegyed és egyéb termékeid visszatérítéséről.

Ha úgy döntesz, hogy megtartod belépődet és nem kérsz visszatérítést, ez esetben nincs semmilyen további teendőd, a jegyed automatikusan érvényes lesz 2021-ben. A jegyed megtartása semmilyen plusz költséggel nem jár, így nincs is más dolgod, mint visszaszámolni a napokat a 2021-es fesztiválig! A lehető legtöbb időt biztosítjuk neked arra, hogy meghozd a számodra legjobb döntést a jegyeddel kapcsolatban, a belépőjegyed, szállásod vagy egyéb extra terméked visszatérítésének igénylésére 2021. május 1-ig lesz lehetőséged.

Ha például 3 napos bérleted van és visszatérítést szeretnél, az 34 990 Ft értékű vásárlásod egyenlege a fesztiválfiókodban fog megjelenni. Ezt az egyenleget szabadon felhasználhatod 2021-ben bármilyen általad választott jegytípus vásárlására.

Így nyugodtan megvárhatod a jövő évi fesztiválinfókat (dátum, fellépők) mielőtt döntést hozol. A fiókodban található egyenlegedet 2021. december 31-ig használhatod fel, így akár a 2022-es fesztiválra is megválthatod majd belépődet. A 2022-es fesztiváljegyek értékesítése 2021. őszén indul.
 

Ha mégsem tudsz résztvenni a fesztiválon, dönthetsz úgy is, hogy a jegyár visszatérítés lehetőségét választod. Ez esetben az alábbi teendőid vannak:
​​​​​​

1. A visszatérítési folyamathoz szükséged lesz egy fesztiválfiókra, ahol kiválaszthatod termékeid közül azokat, melyeknél szeretnél visszatérítést. Fesztivál fiók létrehozásához kattints IDE. A visszatérítési folyamat már elérhető és 2021. május 1-ig igényelheted.
2. Az általad választott termékek értéke a fesztiválfiókodban egyenlegként fog megjelenni, mely egyenleget felhasználhatsz belépő és egyéb extra termékek vásárlására, vagy igényelheted a bankszámlára történő visszatérítést.
3. Ez utóbbi esetben az igényléstől számított 90 napon belül megtörténik a visszafizetés.


További információk a fesztiválfiókkal kapcsolatban:

Ahogy írtuk, a visszatérítéshez szükséged lesz a fesztiválfiókod létrehozására. A fesztiválfiókodban megtalálod vagy hozzáadhatod majd a korábban vásárolt termékeidet. A termékeid értékét kérheted visszatérítésként, vagy egyenlegként felhasználhatod fesztiválfiókodban. Az egyenlegedet szabadon felhasználhatod bármilyen Telekom VOLT Fesztivál 2021 fesztiválbelépő vagy egyéb extra termék (szállás vagy étel/ital) vásárlására, vagy akár az általunk szervezett másik két fesztivál 2021-es termékeire: Sziget Fesztivál and Balaton Sound.
 

 

Fesztiválfiók létrehozása