Szállás

 
 
Chose Accommodation type!
 • Campings
 • Tents, houses,
  special options
 • Sopron accommodation
  presented by
  voltszallas.hu

Kempingek

 
Basic Camping

Kemping

A kempingezés a világ egyik legjobb dolga (már ha szereted a természetet). Főleg akkor, ha mindezt a bulihelyszínhez legközelebbi zárt területen teheted meg. Hozd magaddal a saját sátrad, vagy ha nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor bérelhetsz tőlünk telepítettet, Bell Tentet vagy akár faházikót is.
A lényeg, hogy közel leszel hozzánk!

Kempingjegyek

 
VIP Camping

Karaván Kemping

Húzd magaddal a saját házadat a VOLT Fesztiválra! Ha lakóautóval érkezel, a többi lakóatóssal egy kempingben bandázhatsz vagy éppen pihenhetsz meg két buli között. Az elkerített kempingterületen zuhany és mosdó is van természetesen, így teljes lesz a komfort!

Kempingjegyek

 

 

 
 • Kempingek
 • Sátrak,
  házak
 • Soproni kollégiumok, szállodák
 

Sátrak, házak

 
Pre-pitched tent

Előre telepített sátrak 

Miért cipelnél magaddal nagy csomagot, bajlódnál a felállítással, ha egyszer kényelmesen is be tudsz költözni az általunk előre telepített sátorba? Hagyd ránk a munkát, te pedig élvezd a fesztivált és a pihenést! Az előre telepített sátrak csak az upgrade kempingekben elérhetőek. 

Mutasd az opciókat!

 

 
Wooden House

Wooden Hut

Élvezd ki a pihenést a faházainkban úgy, hogy a fa illatán túl a fesztiválhangulatot is beszívhatod magadba! A kempingben található zárható 2- és 4-személyes faházainkban el is zárkózhatsz a külvilág elől, ha megpihennél. De közel maradsz az igazán fontos dolgokhoz is!

Mutasd őket!

 
Farm House

Bell Tent

Nem mindenki szeret sátrat cipelni, bajlódni a felállításával, aztán az elpakolással és az ezzel járó nyűggel. Magadra ismertél? Akkor ezt a bell tentet neked építjük, a nyugodt és kényelmes fesztiválélményért. 

Mutasd őket!

 
 

Soproni szállások – a voltszallas.hu jóvoltából

Sopronban számos hotel, hostel és magánlakás elérhető a fesztivál időszakában is. Így ha nem gond, hogy elhagyod a fesztivál területét, akkor biztos találsz olyat, ami megfelel minden igényednek. A hivatalos szálláspartnerünk, a voltszallas.hu szuper válogatással készült nektek idén is.