VOLT Gyerek programok

Rajzoljatok vagy fessetek egy képet a Volt Fesztiválról, hozzátok magatokkal, és a közönségszolgálatnál váltsátok be karszalagra. Szombaton minden gyereket lufival és vattacukorral várunk! :)


FESZTIVÁL TÚRA - június 29.

 
Idén is megmutatjuk nektek, hogy milyen is a Volt Fesztivál belülről. Kíváncsi vagy, hogy mi lehet a nagyszínpadon és mögötte? Érdekel, hogy milyen járműveket használunk az építéshez és a bontáshoz? Mit csinálunk, ha véletlenül valaki megsérül, honnan tudjuk, ha hirtelen rosszra fordul az idő, vagy hogyan tudunk egymással beszélni egy ekkora területen? Csatlakozz egy izgalmas rövid túrára, ahol mindezt megtudhatod! A korábbi évek óriási érdeklődésére való tekintettel idén két turnust is indítunk szombaton, először 09:00-kor, aztán 10:00-kor. Az idei évre a jelentkezés már lezárult. Az információ előtt várunk titeket, hogy együtt induljunk egy izgalmas kalandra! (ide a 12 év alatti fesztiválozóinkat várjuk maximum 1 felnőtt kísérővel :) )


POMPOM PARTY - június 29.

15:00-17:00
Családi rév party az egész családnak. Ki ne hagyjátok a VOLT legnagyobb diszkóját, ahol Apu, Anyu és a gyerekek együtt bulizhatnak.


JÁTSZÓHÁZ PROJEKT - június 26-29.

10:00-20:00
Kipróbálnád, milyen mamutra vadászni? Lennél seriff a vadnyugaton? Óriási szörnyek bőrébe bújnál, vagy inkább kakaóbab kistermelőként tudnád jobban elképzelni magad? A Játszóházban összerakhatsz egy saját kisbolygót, megmentheted a világot a pusztulástól, felépítheted a New York-Los Angeles vasútvonalat és tűzijátékot szervezhetsz a lakosságnak.


KEZES-LÁBAS JÁTSZÓHÁZ - június 29.

10:00-18:00
Szombaton vár a Kezes-lábas alkotó állomás, eszement eszközökkel, ahol a különféle művek megalkotásához a kezed mellett a lábadat is segítségül kell hívnod.


CSODA BUBORÉK - június 29.

10:00-18:00
Buborék játszótér


TRILLAMANÓK - június 28 - 29.

Lépjetek ki a megszokottból a szokatlanba a közös játék, zene és két manó segítségével! Keressétek őket a Ligetben!


HANGOLÓRA - június 29.

10:00-18:00
Mindig is szeretted volna kipróbálni a dobolást, gitározást? Most itt a lehetőség! A HangolÓra program célja, hogy elősegítsük a gyerekek találkozását a hangszerekkel, illetve, hogy minél több gyermek figyelmét fordítsuk a zene és a zenélés felé. Programunk interaktív, ennek érdekében számos hangszert viszünk magunkkal a gyerekek részére kipróbálás céljából. Megtalálható lesz nálunk : elektromos dob, digitális zongora, elektromos gitár, elektromos percussion. A hangszereket fejhallgatóban lehet kipróbálni!


Farkasbarkas és Rókakoma (Aranyszamár bábszínház) - június 29.

11:00-11:45
Ó, te szegény Farkasbarkas! Erős vagy, de eszed gyenge! Túl is jár rajta a komád, a furfangos ravaszdi! Régen volt, hogy barátosként köszönhetted Rókakomát. Mostanra már színleli csak, s ó, te szegény Farkasbarkas újra s újra elhiszed! Hagyod, hogy lépre csaljon, megtréfáljon, belőled bolondot csináljon? Miben bízol, csak nem abban, hogy ki másnak vermet ás, maga lesz veremlakó? Na jó, te szegény Farkasbarkas, teszünk most egy ígéretet a mesénknek úgy lesz vége, hogy a ravasz Rókakomát most az egyszer legyőzheted!


Az állatok nyelvén tudó juhász (Aranyszamár bábszínház) - június 29.

17:00-17:45
Népmese alapján íródott vásári miliőbe helyezett tárgy-bábjáték, sok-sok zenével, élőzenével, humorral, szabadtéri produkcióként is tökéletes.A játék a jól ismert népmesei elemeket tartalmazza, gazdag nyelvi – és helyzetkomikummal fűszerezve. A mese alapvetően két izgalmas gondolatra épül, mely a gyerekek fantáziáját is megmozgatja: milyen lenne, ha értenénk az állatok nyelvét? milyen bajt okozhat a túlzott, oktondi kíváncsiság?


VILÁGJÁRÓ MARIONETTEK - június 28 - 29.

11:45, 17:45
A Világjáró marionettek egy sokszorosan díjnyertes egyszemélyes produkció, mely bejárta a világot Egyiptomtól Ausztráliáig, Indiától Dél-Koreáig, Kolumbiától Kanadáig. Sarkadi Bence, Magyarország egyetlen nemzetközi hírű marionett-mestere, hat kontinens legnagyobb utcafesztiváljain és legkisebb utcasarkain bűvölte el felnőtt és gyermek közönségét saját készítésű, faragott marionettjeivel.


VOLT CORNER - június 29.

14:00-15:00
Szombaton várunk minden gyereket a VOLT tehetségkutatóján, a Liget színpadon.
Tehetségesen táncolsz, vagy énekelsz? Játszol valamilyen hangszeren vagy szépen tudsz verset szavalni? Mutasd meg miben vagy a legjobb a Liget színpadán, ahol szakmai zsűri fogja pontozni az előadásodat.


KACS Műhely - június 26 - 29.

10:00-18:00
Simogathatóan (édes) Vízi lények
Szeretsz gyönyörködni/ csodálattal tölt el a vízi lények világa? Készítsd el kedvenc állataidat textilből! Alkosd meg saját akváriumodat! A gyerekek elkészíthetik a saját akváriumukat, amelybe megalkothatják kedvenc vízi állataikat, (akik “életre” kelve keveredhetnek kalandokba, akár bábjáték részeként a gyerekek által elképzelt mese szereplőivé válhatnak.)