transfer.pngBudapest - VOLT Fesztivál transzfer

Transzferszolgáltatásunkkal könnyen és kényelmesen eljuthatsz a Telekom VOLT Fesztiválra és vissza Budapestre.

Miért éri meg a transzfer szolgáltatást megvásárolni?

  • naponta több időpontban is indul
  • kifejezetten napijegyeseknek szól (jössz és mész)
  • hazafelé nem kell az első vonatra várnod reggelig
  • Pesten a belvárosból indul: Akvárium Klub elől (ide is érkezel vissza)
  • Sopronban egészen a VOLT bejáratáig visz (innen is indulsz vissza)
  • biztosan van helyed a járművön
Egyszerűen csak vásárold meg a transzferjegyet a webshopunkon keresztül, konkrét napra és időpontra. Kollégánk 1 héttel a Fesztivál előtt információs levelet küld a transzferrel kapcsolatban.

Indulási helyek Budapestről:

  • Budapest Akvárium Klub

Visszaindulási hely a Volt Fesztiválról:

  • Sopron, Volt Fesztivál szakmai bejárat

Árak:

Volt Fesztivál Transzfer jegy, 2 út (oda és vissza): bruttó 8.990 FtHelpdesk:

Amennyiben kérdésed volna a transzferszolgáltatással kapcsolatban, itt tudsz érdeklődni:

A szolgáltatást a Festival Travel International Kft., a rendezvény hivatalos partnere biztosítja.

Megveszem!


train.pngVonattal

Gyere Te is VOLT vonattal Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiváljára, Sopronba, és foglald el elsőként helyed a 25. alkalommal megrendezésre kerülő Telekom VOLT Fesztiválon. Élményeidet pedig visszaútban is megoszthatod barátaiddal, hiszen a VOLT vonat Budapestre is közlekedik!

VOLT kombinált jegyek

transfer.pngTisza Fesztiválbusz

Nyugodtan kóstold meg a nagyszerű soproni söröket és borokat, nem kell utána autóba ülnöd, vagy a taxira várnod, a Tisza-VOLT Fesztiválbusz bővített járatszámmal, előre megadott menetrend alapján közlekedik!

2017-ben is a Tisza Fesztiválbusz a voltszallas.hu hivatalos szállítója! Regisztrálj, foglalj szállást és igényeld mellé a transzfert, hogy belülről is szemügyre vehesd az ország legdögösebb Tiszacipőbe csomagolt Ikarus 200-as járgányait melynek stílusos megjelenéséről idén 10. éve az ismert Magyar márka gondoskodik! Bulizz korlátok nélkül, utazz a Tisza Fesztiválbuszaival, hogy rizikó nélkül szórakozhass és nyugodtan pihenhesd ki annak fáradalmait!

A Tisza-VOLT Fesztiválbusz bérlet az azt előzetesen igénylő voltszallas.hu vendégek számára 2017-ben kedvezményes 4,5 és 6 napos szállás+bérlet kondícióban vásárolható meg! A helyszínen négynapos transzfer 2990 Ft, az ötnapos transzfer 3490 Ft és a hatnapos transzfer 3990 Ft-ba kerül. Természetesen a Tisza-VOLT Fesztiválbusz mind a Fesztiválra történő felutazáskor, mint az onnan történő leutazáskor korlátlanul igénybe vehető!
A Tisza-VOLT Fesztiválbusz a voltszállás.hu hivatalos tranzitszolgáltatója, amely elsősorban a szállásokhoz előzetesen igényelt bérletekkel használható, azonban korlátozott számban térítés ellenében a szervezők lehetőséget biztosíthatnak a szolgáltatás igénybevételére. Az egyutas jegy ára: 450 Ft. Minden fesztivál napon 10-14 óráig a fesztiválkaputól igényelhető a Strand transzfer, melynek ára: 250 Ft.

Kedves Fesztiválozók!
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a buszok befogadóképessége véges, így előfordulhat, hogy a 17:00-20:00-ig terjedő időszakban járataink a Baross Diákhotel és a Fesztiválkapu közti megállóhelyeken NEM állnak meg! A biztonságos és időbeni fesztiválra jutás érdekében válasszatok korábbi járataink közül.
A menetrendváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

Köszönettel:
A Szervezők


transfer.pngHelyi buszjárat - 12V

Gyere és közlekedj Sopronban a helyi buszjáratokkal gyorsan és kedvező áron! A pályaudvartól a fesztiválig csak 15 perc!


transfer.pngBLABLACAR TELEKOCSIVAL

Érkezz Telekocsival a Telekom VOLT Fesztiválra!

Ha saját autóval érkezel, a BlaBlaCar-on könnyen találsz útitársakat, akikkel megoszthatod üzemanyagköltséged. Ismerkedj a többi fesztiválozóval, és hangolódj a partyra már útközben!

Hirdesd szabad üléseidet!


Nincs autód? Ha nem kedveled a tömegközlekedést, foglalj helyet egy megbízható autósnál, így kényelmesen, gyorsan és olcsón utazhatsz Sopronba.

Keress egy autóst!

Töltsd le az ingyenes appot és utazz a VOLT-ra telekocsival!

Elérhető Google Play-en és az App Store-ban.