Hírek

A világhírű angol dj egy egész estét show-val zárja majd a II. Petőfi Zenei Díj gálát június 26-án, Sopronban! Azok számára, akik ötnapos bérletet váltanak a jubileumi VOLT Fesztiválra, a nyitónap ajándék.Rekordszámú vendéget várnak a 25. Telekom VOLT Fesztivál nyitónapjára Sopronba, ahol először lép fel hazai színpadon az amerikai szupercsapat, a Linkin Park. Az ünnepi koncert apropóján idén egyetlen alkalommal újra színpadra áll a Subscribe, az éjszakai headliner szerepét pedig a Brains tölti majd be.

Geszti Péterék június 29-én lépnek fel a Telekom VOLT Fesztivál 1. számú Nagyszínpadán.

Az eddig bejelentett külföldi sztárfellépőkhöz csatlakozott a Pendulum live * Years & Years * The Cult * Enter Shikari * Of Mice & Men * The Devil Wears Prada * Knife Party * Hernan Cattaneo.


2016-ban hagyományteremtő szándékkal indult útjára a Petőfi Rádió díjátadó show-ja. A Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján megrendezett Petőfi Zenei Díj gálát a helyszínen húszezren, a több platformon zajló közvetítéseknek köszönhetően pedig közel egymillióan követték figyelemmel. Idén nyáron folytatódik a Petőfi Zenei Díj, ezúttal a VOLT mínusz egyedik napján, június 26-án, hazai és világsztárokkal. A jubileumi Telekom VOLT Fesztivál így már 6 napon át vár Benneteket Sopronban. A monstre show-ra az ötnapos bérletek érvényesek.

Új nevekkel bővült a #volt2017 fellépőinek listája, a 0. napon koncertező Linkin Park mellé csatlakozott Ellie Goulding, az Imagine Dragons, Martin Garrix, Jess Glynne, Lost Frequencies, Fritz Kalkbrenner és Sigala is.

Telekom VOLT Festival added eight new names to the already outstanding line-up! We are proud to present new stars in several genres, ranging from pop/rock to alternative, metal, or electronica.